Skip to content
Wie zijn wij

Over ons

08CB545B-FC47-4DA4-96A9-A27D3389513C_1_105_c

Onze missie

Onze missie is om MKB-bedrijven te ondersteunen bij het behalen van hun digitale marketingdoelen door gebruik te maken van HubSpot. Wij geloven dat elke onderneming, ongeacht de omvang, het recht heeft om toegang te hebben tot hoogwaardige digitale marketingdiensten tegen betaalbare kosten.

Bij ROI online marketing streven we ernaar om MKB-bedrijven te helpen groeien en succesvol te zijn in het steeds veranderende digitale landschap. We begrijpen dat het voor MKB-bedrijven vaak een uitdaging kan zijn om de juiste middelen en expertise te vinden om hun digitale aanwezigheid te optimaliseren. Daarom hebben we ervoor gekozen om HubSpot als ons belangrijkste platform te gebruiken.

Met behulp van HubSpot bieden wij een uitgebreid scala aan digitale marketingdiensten aan, waaronder inbound marketing, e-mailmarketing, sociale media marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en contentmarketing. We passen deze strategieën aan op de specifieke behoeften en doelstellingen van elk MKB-bedrijf waar we mee samenwerken.

Kernwaarde

Klantgerichtheid: Wij leggen sterk de nadruk op het begrijpen van de behoeften en doelstellingen van onze klanten. Ons belangrijkste doel is het bieden van op maat gemaakte digitale marketingoplossingen die specifiek zijn afgestemd op hun unieke omstandigheden.

Kwaliteit: We streven voortdurend naar excellentie in alles wat we doen. We leveren hoogwaardige digitale marketingservices die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en meetbare resultaten opleveren.

Transparantie: We geloven in het bevorderen van open en eerlijke communicatie met onze klanten. We bieden duidelijk inzicht in onze strategieën, waarbij we een transparante aanpak hanteren die vertrouwen en duidelijkheid opbouwt in onze samenwerkingen.

Team

IMG_0332

Cynthia Possen

Digital Marketing Consultant & Owner

Op zoek naar deskundig advies en begeleiding op het gebied van digitale marketing? Maak kennis met Cynthia. Met een diepgaande kennis van de nieuwste trends en strategieën in Hubspot, inbound en online marketing, help ik bedrijven hun online aanwezigheid te vergroten en doelgerichte resultaten te behalen. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, sociale media marketing, of contentstrategieën, ik bied op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf naar het volgende niveau tillen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult!

5e8ca9b0-a81e-4780-884e-84cb3c441d2d

Roy Kruijntjens

E-commerce Consultant & Owner

Op zoek naar professioneel advies en begeleiding op het gebied van e-commerce? Maak kennis met Roy. Roy is een ervaren e-commerce professional met een passie voor het online verkopen. Hij heeft een sterke track record van het opzetten en beheren van succesvolle e-commerce kanalen. Hij is ook een expert in het gebruik van data en analytics om de prestaties van e-commerce kanalen te verbeteren.

Roy is een enthousiaste en gedreven professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Hij is een sterke teamspeler en heeft een goed oog voor detail. Hij is ook een uitstekende communicator en heeft een sterke analytische geest.

Vrijblijvende afspraak