Skip to content
Hubspot Nederland

Jouw Complete Marketing- en Salesoplossing

Welkom bij ROI online marketing! De partner voor integraties van HubSpot in Nederland, België en Duitsland. dé partner voor bedrijven in Nederland die op zoek zijn naar een krachtige marketing- en salesoplossing. Ontdek hoe HubSpot jouw bedrijf kan helpen om groei te realiseren, klanten aan te trekken en te behouden, en je online aanwezigheid te versterken.
img-team
Wat is Hubspot

Hubspot inbound marketing, sales en klantenservice.

HubSpot is een toonaangevend platform voor inbound marketing, sales en klantenservice dat bedrijven in staat stelt om hun klantrelaties te verbeteren en hun groeiambities waar te maken. Met HubSpot kun je:

  • Inbound marketing
  • Sales Automatisering
  • Klantenservice
  • CRM (Customer relationship management)
  • Rapportage en analyse

Inbound Marketing

Creëer boeiende content, optimaliseer je website voor zoekmachines, en trek organisch verkeer aan. Met HubSpot's marketing automation kun je leads nurturen en omzetten in klanten.

Sales Automatisering

Beheer je verkoopproces efficiënter. HubSpot biedt tools voor het beheren van leads, het automatiseren van follow-ups en het bijhouden van prospectinteracties.

Klantenservice

Bied uitstekende klantenservice met een geïntegreerd ticketsysteem, live chat, en kennisbank. Bouw sterke klantrelaties op en behoud klanten langer.

HubSpot CMS

The headline and subheader tells us what you're offering, and the form header closes the deal.

CRM (customer relationship management)

Houd al je klantgegevens centraal en overzichtelijk. HubSpot's CRM is gratis te gebruiken en integreert naadloos met al je HubSpot-tools.

Rapportage en Analytics

Meet de prestaties van je marketing- en salesinspanningen met uitgebreide rapportages en analytics. Ontdek wat werkt en waar je kunt optimaliseren.

Ontdek wat Hubspot voor jouw bedrijf kan betekenen!

Ben je klaar om de voordelen van HubSpot voor jouw bedrijf te ontdekken? Neem vandaag nog contact op met HubSpot Nederland en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het opzetten van effectieve marketing- en salesstrategieën, het verbeteren van klantrelaties en het stimuleren van groei.