ROI online marketing Maastricht

SEA

zoekmachine adverterenZoekmachine adverteren noemen we ook wel SEA (search engine advertising). De naam zegt het eigenlijk al, met zoekmachine adverteren koopt u advertenties in de bekende zoekmachines (Google, Bing, Yahoo). U koopt de advertenties op basis van zoekwoorden. Anders dan met Zoekmachine optimalisatie (SEO) kunt u door te betalen nu bovenaan op de Google resultaten pagina komen. De advertenties worden op de resultatenpagina van de zoekmachine getoond. Op de afbeelding hier naast kan je zien waar je advertenties kunnen verschijnen (groene gedeelte

Wat doen wij op gebied van SEA

Roi online marketing kan u helpen bij het opzetten, optimaliseren en of beheren van uw SEA campagnes. Als wij gaan samenwerken zullen we eerst een grondige analyse doen van uw huidige campagnes om u zo te vertellen wat wij kunnen verbeteren. Dit zullen we voor u kort documenteren in een “zoekmachine adverteren offerte” waarbij wij onze visie met uw SEA campagnes uit de doeken doen.

Samenwerking zoekmachine adverteren

Samenwerking met ROI online marketing op gebied van zoekmachine adverteren gebeurt op basis van een maandelijkse vergoeding voor het beheren van uw adwords campagnes. Omdat wij ervan overtuigd zijn een meerwaarde te kunnen bieden voor uw bedrijf werken wij met maandelijks opzegbare contracten.
Als u niet tevreden bent over ons kunt u de samenwerking op elk moment stoppen.

Vrijblijvende afspraak over Zoekmachine adverteren?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]