ROI online marketing Maastricht

WAT
DOEN
WE

Onze lijst
van online
marketing
diensten

Lijst van Online Marketing Diensten

Zoekmachine adverteren

Betaald adverteren in zoekmachines(o.a. Google). Noemen we ook wel Search Engine Advertising. Wij helpen u graag met het beheren van uw campagnes. En verzorgen graag een goede ROI voor uw campagnes.

Zoekmachine Optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie kunnen we de rankings van de voor jouw belangrijke zoekwoorden verbeteren in het organische(SEO) gedeelte van de zoekresultatenpagina in Google.

Conversie optimalisatie

Mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten bezoeken uw website maar kopen niet direct iets of nemen geen contact op. Deze mensen kunnen wij banners of productaanbod tonen op verschillende veel bezochte websites.

Online Strategie

We gaan samen een online strategie uitwerken. Wat jouw doelstelling. Wat wil je met je website bereiken? En dan gaan we jouw online budget het beste inzetten om die doelstelling te behalen.

Social marketing

Wie heeft er tegenwoordig geen social media profiel? Dus ook uw doelgroep heeft zo’n profiel. Start de conversatie met uw doelgroep. Betrek ze bij uw bedrijf of organisatie en start met social media marketing.

Analytics & Data

Als u ons inschakelt is het essentieel dat we zorgen voor meetbare resultaten. Dit begint met het goed instellen van webanalytics software op uw website. Waarna we een nulmeting doen om resultaten te meten